SzolgáltatásokAz alapvető weblap szolgáltatások

 • Tartalomkezelő rendszer +

  Gyakori hibák közé sorolható amikor a honlapot az elkészítés után nem tudjuk szerkeszteni vagy csak nehézkesen megoldható a módosítás. Honlapjainkhoz adminisztrációs felületet biztosítunk ahol elvégezheti az alapvető módosításokat, mint például új képek hozzáadását egy galériába vagy a szöveges tartalmak módosítását, új cikk hozzáadását.

 • Mobilbarát - reszponzív kialakítás +

  Ez 2015-ben olyan alapvetővé vált, hogy nem kérdezzük meg, hogy ilyet szeretne e vagy sem, természetes lesz a mobilbarát honlapkészítés. Ennek két fő oka van. Az első ami mindenki számára egyértelmű: Szinte mindenki zsebében ott az okostelefon és lassan mindent azzal intézünk. Így van ez a szolgáltatások keresésével és a honlapok böngészésével is. A reszponzív kialakítás lényege, hogy a honlap automatikusan felismeri azt az eszközt amiről megnyitják, legyen az mobil vagy táblagép. Az eszközhöz a felbontás és az elrendezés alkalmazkodik, így nincs szükség a kijelzőn kicsinyíteni vagy nagyítani - minden átláthatóvá válik. A főmenüt is egy gomb érintésével hozhatjuk elő.

  A másik fő oka a mobilbarát weboldalkészítésnek a Google. Ennek a keresőrendszernek a legfontosabb rangsorolási irányelve a reszponzív kialakítás. Azokat a honlapokat részesíti előnyben melyek mobilbarát kialakítással rendelkeznek. Ha mobillal keresünk a Google még ki is emeli honlapját a konkurens oldalak közül a mobilbarát jelzővel.

 • Átlátható, letisztul design +

  Fontosnak tartjuk, hogy ha a látogató a honlapra érkezik, ne érje egyből egy stresszhatás. Ennek az oka az lehet, hogy rengeteg információ jelenik meg előtt, ráadásul nem is átlátható. Új látogatónál körülbelül 5-10 másodpercünk van arra, hogy valamivel megfogjuk. Ennyi idő alatt dönti el, hogy ez a weboldal számára hasznos vagy sem. Ha nem, akkor vesztettünk és kilép. Egy jó nyitólapon pár másodperc alatt átláthatjuk miről is van szó. Megjelennek előtte a szolgáltatások dióhéjban, pár fontos kiemelt szolgáltatás vagy kedvezmény például egy slideshow-ban. Üdvözöljük a honlapunkon! Ismerős amikor a nyitólap így kezdődik? Majd egy 15648 karakterből álló bemutatkozó szöveg követi. Ez pont senkit nem érdekel, legalábbis addig biztosan nem még meg nem fogta őt valami a szolgáltatásunkban.

 • Többnyelvű honlapkészítés +

  "Nem rendelnek tőlem csak Magyarok..." Valójában hogyan rendelne ha el sem tudja olvasni mi a termék vagy szolgáltatás? "Nem árulok külföldre..." És a nálunk élő külföldiek? A többnyelvű weboldalkészítésen érdemes lehet elgondolkodnunk, ha egy komoly extrával szeretnénk felruházni a weboldalunkat. Ezzel a lehetőséggel máris új vevőkör felé nyitunk: a magyarul nem beszélő itt élők vagy turisták felé. A többnyelvű honlapkészítés előnyei:

  • Szinte mindenki számára érthető az oldal
  • Ha ránk találnak nem a konkurenciát keresi tovább az angol nyelv hiánya miatt
  • Növeli az oldalunk volumenét

  Gondoljunk csak bele. Legyen akár éttermünk vagy könyvelő irodánk. A külföldi egyetemista aki nálunk tanul, már pedig sok ilyen van, hogy rendelhetne ételt az oldalról ha nem is tudja mit rendel? Persze megoldás lehet az is amit én is csináltam már, ha nem kaptam angol nyelvű étlapot külföldön, hogy találomra kiválasztottam egy ételt aminek tetszett a hanglejtése. És egy itthonra befektető vállalkozó? Ha interneten keres könyvelőt márpedig nagy valószínűséggel ott fog ha csak nem ajánlanak már neki valakit, akkor kizárásos alapon azt választja amit el is tud olvasni. Angolul mindenki beszél ! (Mi magyarok kevésbé.) Igen ez nálunk sajnos valahogy annyira nem rögzült be az emberekbe. Ezt hosszú lenne kifejteni miért van így, nem mennék bele. Angolul legalább érdemes, de tetszőlegesen akármelyik nyelvet felvehetjük a lehetőségek közé. Legyen az német, francia, román stb.

 • Keresőbarát kialakítás +

  A keresőoptimalizálás egy örök jelenség. Folyamatosan változik a Google igénye, melyekhez a weblapkészítőknek és a honlap tulajdonosoknak egyaránt alkalmazkodniuk kell. Jelenleg az egyedi, minőségi tartalom és a mobilbarát kialakítást mondhatjuk a legfontosabbnak.

 • Weboldal bővítmények, extrák +

  Alapvető szolgáltatásokba tartozik, hogy a honlapot ellátjuk igény szerint például képgalériákkal, különböző űrlap rendszerekkel, közösségi bővítményekkel (pl. facebook like box), Google Maps beépítéssel, keresővel, slideshow-val, blog rendszerrel. Természetesen kérhet minden lehetséges extrát a honlapjához, legyen az webáruház vagy autókölcsönző rendszer.

 • 1